Прочее

Список Таблица
На странице:
Сортировка:
PC104-1911-CF
IDE to CF adapter,PC/104 only provide the 5V power to 44-pin IDE connector, no PC/104 (ISA..
PC104-1911-MINIPCI
PCI-104 to Mini-PCI adapter..